top of page

dat je als vrouw met (een vermoeden van) ADHD een plek vindt waar iedereen in hetzelfde schuitje zit. Een plaats waar je veel mag voelen en volop kan delen waar jouw hyperfocus de volgende 24u naartoe gaat. Waar afwisseling, nieuwe ervaringen en 101 ideeën tegelijk evidenties zijn - want 'duh'. Waar je alle maskers in de schuif kan laten zitten. Waar falen wél een optie is en erover praten veilig voelt omdat het allemaal zo.ongelofelijk.herkenbaar is. 

Stel je voor ...

DeConnectie-3-CSTUDIONUNU-47 grijs_edited.jpg

Stel je voor dat er een plaats is waar je met gelijkgestemde breinen op zoek gaat de manier waarop ADHD jouw leven kleurt. Waar de groep inspireert en motiveert om te leren en bepaalde verwachtingen te ontleren. Om niet langer te pleasen of over je eigen grenzen te gaan en om niet langer het gevoel te hebben dat het altijd té veel is - of dat jij té veel bent. Genoeg.

Wel, ik héb zo'n plek voor jou! Ik maak je graag warm voor ...

Ontlading

De eerste editie van Ontlading is volzet! ⚡

Zet je je graag op de wachtlijst voor een volgende keer?

 

 

Wat? ADHD 'ontladen'?

ADHD brengt uitdagingen met zich mee. Hordes waar iemand zonder ADHD vaak véél gemakkelijker overgaat. Dit zorgt voor frustratie, onbegrip en onzekerheid  - want veel ADHD-struggles blijven vaak onzichtbaar voor je omgeving. 

 

Herkenbaar? Dan maak ik dit programma voor jou.

Mijn missie is om vrouwen met (een vermoeden van) ADHD sterker te maken. Om tegelijk ADHD te ontdoen van de negatieve lading die er nog vaak aan gekoppeld wordt. 

Om samen met experts bij te leren en nadien ook tips & tricks uit te testen om te zien of ze écht bij je passen. Om herkenbare hindernissen te delen in een veilige en vertrouwelijke sfeer. Om samen te struikelen en elkaar te inspirerenZonder te maskeren, zonder over een lat te moeten springen die niet past bij wie jij bent, zonder jezelf schuldig te voelen over onhaalbare verwachtingen.

 

Inzicht krijgen in wat (jouw vermoeden van) ADHD betekent is daarin een eerste stap, durven communiceren wat jij kan en nodig hebt zo belangrijk om ook je omgeving mee te krijgen in jouw verhaal.

Ga mee om te kijken hoeveel wegen er leiden naar Rome - of eender welke bestemming die bij je past! 🚀

Dit programma?

'Ontlading' is mijn nieuw ADHD-vriendelijk groepstraject. Geen online cursus waar je alle info alleen moet verwerken, geen té lange duurtijd of deadlines die je koste wat het kost moet halen, maar wel: veel interactie met andere snelle denkers, wekelijkse opvolging en aanmoediging door de hele groep en boordevol interessante info op maat - verzameld op één toegankelijke plek. Het bestaat uit:

4 praktische online masterclasses waarbij we jullie vragen bespreken met experts mét ervaring met en kennis van ADHD:

👩‍🎤 budgetcoach Sarah Zwaenepoel die jou helpt om met meer vertrouwen en minder weerstand met administratie om te gaan en je tips geeft om het beste uit jouw geld te halen;

🕵🏼‍♀️ opruimcoach Trui Lagae die op dit moment een cursus 'Opruimen met ADHD' lanceert waarin zij strategieën aanbiedt op maat van een ADHD-brein;

🤹‍♀️ carrière - en businesscoach Liesbeth Marckx die variatie in je werk evident vindt en jou aanmoedigt om ook op werkvlak vooral in te zetten op je sterktes;

en 🏃‍♀️ ikzelf als ADHD-coach die met de masterclass Plannen zonder pleasen het concept 'timemanagement' op een volledig andere manier bekijkt.

 

Tijdens deze masterclasses komen eerst de experts uitgebreid aan bod, nadien is er ruimte voor een Q&A. Bij vrijwel elke sessie horen ook praktische hand-outs die je vooraf, tijdens en nadien nog kan gebruiken om zelf mee aan de slag te gaan. Er zal telkens ook een replay beschikbaar zijn.

een 5-delige pop-up Podcast Ontlading (die énkel en alleen voor jullie toegankelijk is) waarin ik heel wat mensen voor mijn micro haal om te praten over ADHD:

👱‍♀️ Nathalie De Graef (#almijnvriendenhebbenkinderen) en ...

👩‍🦰 Kelly Deriemaeker (o.a. bekend van de podcasts Werk & Leven en Kelly zegt foert!). Twee boeiende vrouwen die als ervaringsdeskundigen hét bewijs zijn dat je ADHD ook echt als een sterkte kan zien en dat 'foert' zeggen gerust mag; 

🤸‍♀️ expert hoogbegaafdheid Veerle Cool die met Hoogbloeier inzichten en coaching biedt rond hoogbegaafdheid;

 

🦸‍♀️🦸‍♂️ Daphné De Troch en Dietrich Moerman die met Bjièn bedrijven helpen om neurodiversiteit op de werkvloer te erkennen en waarderen. Hen interview ik als experts én ervaringsdeskundigen over de combinatie van ADHD en ASS (of AuDHD);

🏄‍♀️ een psycholoog die jouw algemene vragen over ADHD (bij vrouwen) beantwoordt.

3 sessies groepscoaching waarin we met elkaar de tips en tricks uit de masterclasses en podcastafleveringen bespreken, elkaar aanmoedigen ze uit te proberen en elkaar inspireren met eigen ervaringen - en waarin je ook mij persoonlijk de vragen kan stellen die dit traject bij jou oproept.

toegang tot een privé pop-up-Facebookgroep die in het verlengde van onze groepscoaching ligt en waar je ook vragen en ervaringen kan delen met de rest van de groep. Je kan immers zeker alleen met alle informatie en inzichten aan de slag, maar de meerwaarde ligt altijd in de opvolging én de interactie met anderen. Deze online plek geeft jullie daarnaast de mogelijkheid om iedereen beter te leren kennen op je eigen tempo.  

Alle praktische details zoals de links naar de online masterclasses en hand-outs worden steeds doorgestuurd via mail, maar zal je ook hier terugvinden zodat je alles snel bij de hand hebt.

Hoe zit het praktisch in elkaar?

Het traject wordt gespreid over een 8-tal weken

 

Al het materiaal blijft ook nadien beschikbaar tot en met 30 juni 2024, zodat jij zelf de vrijheid hebt om het te (her-)bekijken of - beluisteren wanneer je wil. 

 

Op die manier is het hele traject nog duidelijker een startpunt om verder te bekijken wat ADHD voor jou betekent.

 

Dinsdag is alvast onze Ontladingsdag!

De kostprijs bedraagt 197 euro (incl. BTW). 

 

Deze eerste versie van Ontlading is een lanceeraanbod dat ik aan een eenmalige lanceerprijs verkoop.

 

Hierdoor zijn ook de plaatsen beperkt. Inschrijven kan tot maandag 6 november 23:59!

De eerste 10 deelnemers die inschrijven krijgen er alvast een éxtra sessie groepscoaching als early bird-bonus bovenop na afronding van het traject.

Beeld Ontlading.png

Yes! Waar teken ik?

Kijk je nu al uit naar de masterclasses?

Kan je al niet wachten om de groep te ontmoeten?

Kortom, ben je al even enthousiast als ik en wil je zeker zijn van je plaats?

Schrijf je dan meteen in via de knop hieronder!

De eerste editie van Ontlading is volzet! ⚡

Zet je je graag op de wachtlijst voor een volgende keer?

 

 

Wil je me graag eerst eens ontmoeten en bezig horen? Bekijk dan hieronder het gratis webinar 'Actie door interactie' over 'De meerwaarde van de groep bij ADHD'. 

 

Heb je verder nog vragen? Stuur ze gerust door via deze site of via info@anderwijs-coaching.be

bottom of page